Campania Media10 „Dinți sănătoși. Oameni zâmbitori” susținută de Dr. Ciuca a ajuns și la elevii Școlii Gimnaziale din Filiași.

Trei din patru copii au carii la dinţii de lapte şi 3% dintre minorii din România nu s-a spălat pe dinţi niciodată. Ei sunt copii care nu pot să zâmbească fericiți în pozele familiei nici acum, nici când vor fi adulți, dacă cineva nu îi învață cât de importantă este igiena dentară.
🔛Educația medicală dentară a copiilor este extrem de importantă, mai ales în mediul rural, acolo unde trăiesc copii care nu au văzut niciodaă o periuță de dinși.
🔹Campania Media10 „Dinți sănăoși. Oameni zâmbitori” susținută de DR. CIUCĂ a ajuns la elevii Școlii Gimnaziale din Filiași. Peste 100 de copii s-au bucurat de sfaturile extrem de utile venite din partea medicului stomatolog Alexandra. Elevii au învățat cum să aibă grijă de sănătatea dinților lor de la un medic care știe să le explice pe înțelesul lor informații pe care nimeni altcineva nu le-a spus.

Dr. Ciuca

.

❗De ce este important ce facem?
Un studiu World Vision arată că, în mediul rural, avem doar 2.100 de cabinete stomatologice. Adică 14% din totalul naţional. În doar 60% dintre aceste gospodării, copiii se spală zilnic pe dinţi, iar 3% nu au făcut asta niciodată.
➡Ministerul Sănătăţii are o strategie naţională care să vină în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă copiii din România în privinţa accesului la servicii de medicină dentare. Din păcate!
🔛Alături de medicul Alexandra Ciucă continăm să mergem în școlile din Dolj, să conștientizăm copii, să le oferim șans la informații venite din partea unui specialist, să facem educați medicală dentară.
🔹Mulțumim GSK pentru ajutorul dat!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.