STOMATOLOGIE GENERALA

Aceasta ramura inglobeaza o varietate de manopere dentare, de la obturatii mici pana la cazuri complexe in care etapa finala consta in reconstructia estetica si redarea functionala a dintelui afectat.

Diagnosticul este stabilit intr-o consultatie de specialitate in cabinetele noastre, in urma unei analize bazate pe cunoasterea de catre medic a istoricului medial al pacientului, intocmirea unei fise cu examinarea clinica si stabilirea nevoii unui plan de tratament personalizat, insotit de optiuni existente in ceea ce priveste costul estimativ al inverventiilor dentare precum si varii solutii financiare si modalitati de plata ( esalonat, integral ).

In ramura stomatologiei generale este cuprinsa si profilaxia, metoda care vizeaza preventia cariilor si asigura sanatatea orala prin intermediul unui periaj dentar profesional, fluorizare, controale dentare regulate, detartraj, air-flow si nu numai. Toate aceste tratamente profilactice diminueaza riscul aparitiei  si evolutiei cariei dentare si a bolii parodontale.