PROTETICA DENTARA

Edentatia (lipsa unuia sau a mai multor dinti) este una dintre cele mai intalnite situatii iar protetica dentara vine in sprijinul pacientilor cu solutii cat mai putin invazive. Atunci cand un dinte nu se poate reconstrui prin obturatie sau reconstructie coronara, medicul stomatolog poate decide ca acesta sa fie acoperit de o coroana dentara. De asemenea, atunci cand un dinte lipseste, ceilalti doi dinti adiacenti, de-o parte si cealalta sunt cei pe care medicul ii implica in rolul de sustinere a unei punti dentare, astfel incat locul edentat sa fie inlocuit de o coroana dentara estetica si functionala.

De asemenea, daca locul edentat este intre doi dinti perfect functionali si estetici, se poate opta pentru inserarea unui implant dentar, in functie de diagnosticul clinic realizat de  medicul stomatolog. (vezi implant dentar  )

Functionalitatea si estetica zambetului tau sta in mana echipei medic stomatolog-tehnician dentar, motiv pentru care noi va asiguram ca fuziunea si comunicarea din cadrul colaborarii noastre cu laboratorul de tehnica dentara ( link catre lab de tehnica dentara) sunt excelente, astfel incat lucrarea protetica a pacientului nostru sa indeplineasca cerintele necesare si dorite.

Materialele folosite la lucrarile protetice ale pacientilor nostri sunt calitative, rezistente si estetice, astfel ca pacientul se poate bucura de siguranta zambetului, in fiecare zi!

Un zambet este si functional este cheia bunei dispozitii si a cresterii increderii de sine!