Medici colaboratori

Pentru ca ne dorim sa venim in sprijinul medicilor stomatologi, suntem deschisi pentru colaborari pe interventiile solicitate. Printre acestea mentionam rezectii apicale, implanturi dentare, tratamente parodontale, interventii chirurgicale din sfera maxilo-faciala si nu numai.

Impreuna, putem duce la bun sfarsit planul de tratament dedicat pacientilor tai! De multe ori, in planul de tratament personalizat si adecvat pacientului tau, exista interventii ( de ordin chirurgical, parodontal sau estetic) care necesita specializare diferita sau tehnologie specifica insa noi va suntem alaturi pe acest drum. In cadrul acestei colaborari vor exista protocoale de pacienti specifice, va exista o comunicare stransa intre noi si medicii care vor dori sa lucreze alaturi de noi, pot fi convinsi de exclusivitatea pacientilor cabinetului lor. Termenii colaborarii vor fi stabiliti de comun acord, in cadrul unei intalniri si, impreuna, vom stabilii conditiile in care vom readuce la viata zambete functionale si estetice.

 

ynub ytjfdj

Un medic stomatolog stralucit intelege perfect necesitatea colaborarii cu un medic stomatolog specialist, in cazul unor planuri de tratamente care acopera o diversitate de specializari dentare!

Dr. Eduard Ciuca – Medic Specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

Dr. Alexandra Ciuca – Medic Specialist Parodontologie