ESTETICA FACIALA

De asemenea, unui zambet stralucitor ii sta bine cu un contur pe masura! Volumul buzelor tale, alaturi de un zambet sanatos si frumos, iti asigura simbioza perfecta a expresiei faciale.

Acidul hialuronic este o substanta biocompatibila, existenta in organismul uman iar injectarea acestuia in scopul augumentarii buzelor se realizeaza cu un ac fin, interventia fiind lipsita de durere, efectuata sub efectul anesteziei locale.

Experienta ne-a subliniat intrebarile frecvente in ceea ce priveste realizarea injectarii cu acid hialuronic, motiv pentru care venim in intampinarea voastra cu raspunsuri.

Cum stiu daca sunt candidatul ideal pentru augumentarea buzelor?

Augumentarea buzelor si conturarea acestora corecteaza forma acestora, conturul si fizionomia faciala. Buzele voluminoase pun in valoarea trasaturile faciale si cele ale unui zambet estetic.

Cum se desfasoara prima consultatie?

Medicul nostru specialist va face o analiza a situatiei, va discuta cu pacienta despre cum se doreste rezultatul final si, impreuna, vor stabili doza de acid hialuronic injectata si forma buzelor dorita.

O sa simt durere cand sunt in timpul interventiei?

Injectarea cu acid hialuronic se face sub efectul anesteziei locale, motiv pentru care nu exista riscul durerii in timpul interventiei. Anestezia locala asigura confortul total al pacientei.

Ce riscuri pot aparea?

Printre efectele secundare se pot numara mici vanatai, umflaturi sau inrosiri temporare. Acestea pot dura intre cateva ore si o zi. De asemenea, un alt risc presupune deplasarea acidul hialuronic, formand asimetrii ale buzelor insa acestea se corecteaza in cabinet, de catre specialistul nostru.

Cat dureaza efectul acidului hialuronic?

Raspunsul este personalizat pentru fiecare pacienta, in parte. Factorii exteriori pot influenta procentul de absorbtie a acidului. Ca sa va putem da un reper, media de timp a durabilitatii unei injectari cu acid hialuronic este de 6-9 luni, dupa care puteti apela la inca o interventie similara.

Ce cantitate de acid hialuronic este indicat sa-mi injectez?

Cantitatea de acid este stabilita in cadrul primei consultatii, intre medicul specialist si pacienta, in functie de forma buzelor actuale, de volum si in functie de viziunea pacientei. Trebuie inlaturat mitul conform caruia orice buze injectate cu acid hialuronic sunt extrem de voluminoase. Se poate injecta doar jumatate de fiola, astfel incat pot fi corectate doar anumite zone, in favoarea corecturii unei asimetrii existente.

JYJVJTJTHTJYJYUJYUJ

JUYJVUYUK

Ce fel de acid hialuronic se foloseste in cabinetul Dr. Ciuca?

Acidul hialuronic pe care noi il folosim este Juvederm Ultra3. Juvederm ULTRA este o substanta de umplere avansata, coeziva, un filler dermal cu acid hialuronic si lidocaina, un anestezic ce face ca procedura de injectare sa se desfasoare fara durere atat in timpul interventiei, cat si dupa. Procentul de lidocaina este de 0.3%. Jevederm Ultra este un filler dermal produs prin tehnologie avansata pe baza de acid hialuronic 3D. Juvederm ultra prezinta o gama de fillere ce contin diferite concentratii a gelului cu acid hialuronic crosslinkate, adaptate special pentru fiecare zona a fetei. In momentul de fata Juvederm Ultra este unul dintre cele doua fillere pe baza de acid hialuronic care au obtinut aprobarea FDA in Statele Unite.

Tu ti-ai accesoriza buzele cu zambetul?

Programeaza-te si hai sa discutam despre cum te putem ajuta sa ai buzele mult-visate!

Dr. Ciuca  TELEFON: 0741 072 075