Despre Dr. Ciuca

Misiunea echipei Dr. Ciuca este de a oferi pacientilor solutii de tratament personalizate, complete, complexe si estetice. Sprjiniti de tehnologie, experienta, profesionalism, rabdare si pasiune pentru meserie, suntem alaturi de pacientii nostri pe drumul spre un zambet sanatos!

Viziunea noastra se indreapta catre cresterea nivelului de satisfactie al pacientilor nostri atunci cand zambetul ii insoteste in cele mai frumoase momente ale vietii. Militam pentru preventie insa tratam cu rabdare, profesionalism si asumare micile obstacole dentare care stau in calea unui zambet de invidiat!

uuibi7i7bii56i

De ce sa alegi echipa Dr. Ciuca?

 

Pentru ca ne dorim sa fim transparenti cu tine, sa iti explicam fiecare etapa a planului tau de tratament, sa iti inlaturam frica de scaunul dentar, sa iti asiguram confortul fizic si psihic al fiecarei vizite in cabinetul nostru si, nu in ultimul rand, pentru ca medicul tau stomatolog iti poate fi un prieten de nadejde atunci cand increderea de sine are nevoie de un zambet pe masura!

Echipa noastra aduce un plus de valoare, bazandu-se pe calitati precum onestitate, incredere si grija fata de practica actului medical dentar. 

Membrii echipei Dr. Ciuca sunt mereu pregatiti pentru un schimb de zambete!

Dr. Eduard Ciucă

Medic Specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Facială

Dr. Alexandra Ciucă

Medic Specialist Parodontologie

Dr. Diana Cîrciumaru

Medic stomatolog

 Alexandra Ivașcu

Asistent medical

Tatiana Niță

Asistent medical

Andreea Taifas

   Asistent medical