CHIRURGIE ORALA SI MAXILO-FACIALA

 Aceasta ramura complexa are la baza chirurgia estetica si cea oncologica (indepartarea chisturilor, extirparea tumorilor etc).

Dr. Eduard Ciuca se ocupa de diagnostic, efecturarea interventiilor chirurgicale orale si monitorizarea pacientilor dupa tratamentele dentare. Printre interventiile chirurgicale de care ne ocupam in cabinetul nostru dentar mentionam implanturile dentare, aditiile de os, grefele de os,  extractiile de molar, odontectomii, chistectomii, regularizari de creasta alveolara, extirpare formatiuni tumorale, ablatii de torus mandibular si maxilar, extirpare formatiuni chistice, frenectomii, incizii abcese, rezectii apicale, replantari dentare, instilatii endocanaliculare glande salivare, tunelizari de dinti inclusi pentru tratament orthodontic, suturi de plagi in sfera OMF, alveolotomii, tratamente ATM, sialolitotomii. Dr. Eduard Ciuca are pregatirea riguroasa si profesionista in ceea ce inseamna efectuarea diverselor tipuri de anestezii locale, motiv pentru care oricare dintre aceste interventii chirurgicale este lipsita de durere si disconfort.

Medicul nostru specialist in chirurgie orala si maxilo-faciala, Dr. Eduard Ciuca este cel care va explica, in cadrul unei consultatii de specialitate, interventia de care aveti nevoie, etapizarea acesteia si asigura monitorizarea cazului clinic pana la vindecarea completa a acestuia.